Onze activiteiten

Voor onze leden zijn wij het gehele jaar door actief. Zo organiseren wij regelmatig bijeenkomsten voor het vergroten en delen van kennis over bodemenergie. Ook kunt u via ons een WKO-scan van een bestaand of een second opinion voor een nog te realiseren bodemenergiesysteem aanvragen. En we doen nog veel meer: 

  1. Home
  2.  → Onze activiteiten

Kennisoverdracht

Het delen en verspreiden van kennis vinden wij erg belangrijk. Op de volgende pagina bieden wij verschillende artikelen en documenten aan met informatie over bodemenergiesystemen.

WKO Duurzaamheid Award

Elk jaar reikt het Gebruikersplatform Bodemenergie de WKO Duurzaamheid Award uit. De prestigieuze onderscheiding is een erkenning voor het werk van een eindgebruiker of beheerder van een WKO-systeem die op een excellente wijze zijn of haar systeem beheert. De eindgebruiker zorgt daarnaast voor kennisoverdracht en helpt andere eindgebruikers bij het vergaren van informatie over bodemenergiesystemen.

Bijeenkomsten

Wij organiseren veel evenementen om kennis over bodemenergie en ontwikkelingen op dit vlak te delen met eindgebruikers, beheerders van WKO-systemen en andere geïnteresseerden. Via deze pagina vindt u  een overzicht van alle afgelopen symposia, bijeenkomsten, webinars en workshops. Van elk evenement kunt u het verslag, de hand-outs, video’s en overige informatie bekijken.

Diensten en Producten

Met onze dienstverlening richten wij ons op het versterken van eindgebruikers. Zo kunnen onze leden een WKO-scan aanvragen, als handvat om hun systeem beter te laten presteren. En om een nog te realiseren systeem onder de loep te nemen, kan er een Second Opinion aangevraagd worden.