Organisatie

  1. Home
  2.  → Organisatie

Het Gebruikersplatform Bodemenergie valt qua organisatorische structuur onder de vleugels van de Branchevereniging Bodemenergie.
Dit betekent dat het Gebruikersplatform Bodemenergie gebruikmaakt van de faciliteiten die ook voor Branchevereniging Bodemenergie beschikbaar zijn.

Bestuur

Het Gebruikersplatform Bodemenergie heeft een eigen bestuur dat bestaat uit negen bestuursleden, waaronder zeven eindgebruikers van een bodemenergiesysteem. Het bestuur beslist onder andere over het beleid, de financiƫn, de communicatie, de activiteiten en de samenwerkingen die het gebruikersplatform aangaat. In het bestuur zit ook een vertegenwoordiger van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De voorzitter van het bestuur verzorgt ook de dagelijkse leiding van het Gebruikersplatform Bodemenergie. Het bestuur kiest de voorzitter zelf; hij of zij hoeft geen eindgebruiker van een bodemenergiesysteem te zijn.

Vragen aan het bestuur kunt stellen door een mail te sturen.

Huidige samenstelling van het bestuur

Naam Deelsector Werkzaam bij
Alex Ockhuysen kantoren RVB
Marinus Stulp gemeente Gemeente Den Haag
Bjorn Kouwenhoven bedrijventerreinen NS-Stations
Vacature ziekenhuizen n.v.t.
Adri Meijdam kantoren a.s.r
Heidi Neogamus gemeente Gemeente Utrecht
Vacature wonen n.v.t.
Wouter Wienk n.v.t. RVO
Dick Westgeest n.v.t. Zelfstandig Adviseur

 

Aanmelden voor het bestuur

Als eindgebruiker kunt u zich kandidaat stellen voor het bestuur door u aan te melden via een e-mail aan voorzitter Dick Westgeest.

Commissies en werkgroepen

Binnen het Gebruikersplatform Bodemenergie zijn diverse commissies en werkgroepen actief. De inbreng van leden die in hun vrije tijd actief zijn in de diverse commissies en werkgroepen illustreert dat het Gebruikersplatform Bodemenergie een vereniging is voor en door leden.