Onze leden

De ledenlijst bevat een overzicht van de leden van het Gebruikersplatform Bodemenergie. Niet-leden van het gebruikersplatform zien alleen de bedrijven die lid zijn van het Gebruikersplatform Bodemenergie. De contactgegevens van de individuele leden zijn enkel zichtbaar voor leden die zijn ingelogd.

Lid worden

Een lidmaatschap van Gebruikersplatform Bodemenergie heeft meerdere voordelen. Zo komt u als lid van het gebruikersplatform eenvoudig in contact met andere eindgebruikers van bodemenergiesystemen. Door onderling kennis te delen, helpen leden elkaar bij de optimalisatie van de werking van bodemenergiesystemen. Op de website en de social media-kanalen deelt het gebruikersplatform de laatste ontwikkelingen rond bodemenergiesystemen. Leden profiteren verder van cursussen op maat en de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de themabijeenkomsten, workshops en symposia die het Gebruikersplatform Bodemenergie organiseert. Bovendien krijgen leden korting voor themabijeenkomsten van Brancheorganisatie Bodemenergie.

Elk lid van het gebruikersplatform kan daarnaast gratis de WKO-scan aanvragen. Een expert kijkt dan welke verbeteringen er mogelijk zijn en schrijft een adviesrapport voor de optimalisatie van bodemenergiesysteem. Het Gebruikersplatform Bodemenergie ondersteunt haar leden daarnaast ook op andere manieren met tips en tricks voor het optimaal functioneren van klimaatinstallaties met een WKO-systeem. De leden van het gebruikersplatform kunnen ook onze modellen voor prestatiecontracten, met daarin duidelijke garanties van de installateur, gebruiken.

Contributie

Een lidmaatschap van het Gebruikersplatform kost €250,- per jaar.

Inschrijven als lid

Via onderstaand inschrijfformulier kunt u zich als lid aanmelden bij het Gebruikersplatform Bodemenergie.

  • 1e contactpersoon

  • 2e contactpersoon