Seminar over toepassing bodemenergie op campussen, kantorenparken en bedrijventerreinen.

Op 8 juni organiseert het Gebruikersplatform Bodemenergie, samen met de Radboud Universiteit, een afwisselend seminar over de toepassing WKO-installatie op campussen, kantorenparken en bedrijventerreinen. Dit event vindt plaats op de campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen, dat tegelijk dienstdoet al een mooi voorbeeld waar bodemenergie als duurzame energiebron fungeert. Naast aandacht voor de bronnen gaan ook enkele lezingen over de inzet van slimme energienetten.

De middag is gevuld met interessante presentaties over WKO-systemen en het koppelen van WKO’s via ringnetten. Na elke presentatie is er ruimte voor vragen en discussie en aan het einde van de middag gaan de bezoekers met elkaar in gesprek tijdens rondetafelsessies.

Een van de presentaties gaat over de ontwikkeling van het duurzame energiesysteem op de campus van de Radboud Universiteit, maar er is ook een voordracht over het energiesysteem bij het Radboudumc in Nijmegen. Verder zal een adviseur van IF Technology een algemene presentatie verzorgen over de uitdagingen rondom WKO-systemen voor bedrijfsterreinen.

In de pauze van het event is er een posterpresentatie van andere interessante projecten die vergelijkbaar zijn met de besproken projecten in dit seminar. De middag wordt afgesloten met een rondleiding door de technische ruimte van de Radboud Universiteit. Vanzelfsprekend is er volop ruimte voor netwerken tijdens de afsluitende netwerkborrel.

De bijeenkomst start om 12.30 met een inloop. Om circa 18.00 uur wordt het seminar afgesloten.

Bekijk hier de uitnodiging en het volledige programma van het seminar op 8 juni

Inschrijving voor dit seminar kan via deze link: https://www.formdesk.com/hetbranchebureau/Seminar8juni2022

Details

Datum & tijd
Georganiseerd door:
Locatie
Contact

Recent geplaatst