Workshop ‘De impact van Bodemenergie op de Slimste Vierkante Kilometer van Europa‘

Op 31 januari 2024 organiseert Gebruikersplatform Bodemenergie in samenwerking met High Tech Campus en Hydreco een workshop over ‘De impact van bodemenergie op de slimste vierkante kilometer van Europa.’

De High Tech Campus (HTC) in Eindhoven is door de gevestigde bedrijven en organisaties de slimste vierkante kilometer van Europa. Echter, het gebied is niet alleen slim door de bewoners en de bedrijven. Ook de energievoorziening is al 20 jaar duurzaam en slim. Het Gebruikersplatform Bodemenergie en Hydreco organiseren op woensdag 31 januari 2024 een kennismiddag over de opwekking van koude en warmte uit een collectief warmtenet en de wijze waarop de High Tech Campus hier al 20 jaar optimaal mee omgaat. Wat zijn de lessen die de beheerders en technisch dienstverleners in al die jaren hebben geleerd?

In het HTC Conference Center in Eindhoven zijn o.a. vastgoedeigenaren en -beheerders, eindgebruikers, gemeenten en commerciële partijen welkom om deze interessante workshop bij te wonen. Tijdens deze middag spreken we over de ontwikkeling van duurzame energie en is er een toelichting over de klimaatinstallaties van de High Tech Campus. De exploitatiemanager en assetmanager van Hydreco vertellen je over de ervaringen met 20 jaar beheer van een WKO-systeem en ook een eindgebruiker komt aan het woord. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en discussie.

Benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Download de uitnodiging:

Uitnodiging Workshop 31 januari 2024

Inschrijven doe je via deze link.

Details

Datum & tijd
Georganiseerd door:
Locatie
Contact

Recent geplaatst